Kirjoittaja Aihe: Pelikiellot  (Luettu 24976 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Banner

  • Yleisvalvoja
  • NCF jäsen
  • *****
  • Viestejä: 7
  • Banner
Pelikiellot
« : Syyskuu 01, 2014, 09:09:27 »
Terve.

Nykytilanteen johdosta foorumilla aletaan käyttämään pelikieltoja. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että foorumin sääntöjen rikkomisesta tulee sanktiona eri tyyppisiä ja -pituisia käyttöestoja. Vähimmillään käyttäjää estetään kirjoittamasta foorumille parin päivän ajan, kun taas toisessa ääripäässä käyttäjätunnus poistetaan kokonaan.

Suurin osa foorumin käyttäjistä käyttäytyy asiallisesti, eikä normaaliin keskusteluun tulla puuttumaan sen enempää, kun mitä normaaliin moderointiin kuuluu. Te tuotatte tämän foorumin asiasisällön, jatkakaa samaan malliin - kyselkää ja vastailkaa, siihen keskustelu perustuu.

Joukkoon mahtuu kuitenkin aina vähemmän toivottua sisältöä, johon tullaan siis vastedes puuttumaan rankalla kädellä. Kaikenlainen henkilökohtaisuuksiin meneminen, provosointi tai siihen vähääkään viittaava, tai muuten asiaton kirjoittelu lopetetaan heti alkuunsa.

Sanktiot:

- Varoitus joko foorumilla suoraan, tai yksityisviestillä
- 2 vuorokauden kirjoitusoikeuksien poisto
- 7 vuorokauden kirjoitusoikeuksien poisto
- 2 vuorokauden täysesto foorumille
- 7 vuorokauden täysesto foorumille
- 30 vuorokauden täysesto foorumille
- Käyttäjätunnuksen poisto

Jos näitä sanktioita joudutaan käyttämään, asiasta on turha valittaa. Uuden rinnakkaisen nimimerkin luonti/käyttö aiheuttaa uuden sanktion - kärsi siis rangaistuksesi asianmukaisesti.


Kuten sanottu, suurin osa käyttäjistä kirjoittelee foorumilla saadakseen, tai jakaakseen tietoa - hyvä niin. Toivottavasti näitä sanktioita ei tarvitse käyttää lainkaan.