Kirjoittaja Aihe: P11 GA16DE jättää välillä käynnistymättä?  (Luettu 729 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa JJM

  • Foorumin käyttäjä
  • **
  • Viestejä: 710
  • Se on sun ny
P11 GA16DE jättää välillä käynnistymättä?
« : Joulukuu 01, 2017, 13:25:19 »
Tuommoinen vika on tullut -98 P11 primeraan GA16DE koneella. Kun kääntää avaimesta ei tapahdu mitään, ei tuikun tuikkua pala mittaristossakaan. Mutta kun käy konepellin alla ja käyttää akunkengät irti -> tadaa ei mitään vikaa. Kahdesti jättänyt ns. välille ko. vian takia. Akku on täynnä ja tosiaan kun saa käyntiin ei ole mitään ongelmaa.

Päävirran 80A sulake/rele mikä onkaan on katsottu, ei ollut hapettunut. Ei oikein vaikuta virtalukon pohjaltakaan, vai mitä mieltä olette? Startti on uusittu joku vuosi takaperin, tosin pitäisi mittaristoon valot syttyä vaikka startissa olisikin vikaa.

Paikalla chery

  • NCF jäsen
  • *****
  • Viestejä: 2 391
Vs: P11 GA16DE jättää välillä käynnistymättä?
« Vastaus #1 : Joulukuu 01, 2017, 13:47:00 »
Onko akun maajohto kunnossa? Tuppaa kai vanhemmiten hapettumaan poikki.
Nissan Cherry 1.5 N12 5D -86
Nissan Almera 1.4 N15 -98
Nissan Sunny 1.6 N14 -93
Nissan Maxima 2.0 aut. A32 -97

Poissa JJM

  • Foorumin käyttäjä
  • **
  • Viestejä: 710
  • Se on sun ny
Vs: P11 GA16DE jättää välillä käynnistymättä?
« Vastaus #2 : Joulukuu 28, 2017, 12:03:48 »
Akun maakaapeli uusittu, ei ole sen jälkeen oireillut kertaakaan. Vanhasta ei oikein pystynyt sanomaan oliko vika siinä vai ei.