Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Datsun-Nissan-PMC / Primera P11-144 (1.6) häiritsevät viat/ ominaisuudet...
« Uusin viesti kirjoittanut Flattizzz eilen kello 07:52:28 »
Moro vaan kaikille.

Tuli tuossa ostettua itselle otsikon mukainen kotteron kehonsiirtovälineeksi. Hyvän tuntuinen autohan se on, mitä nyt joitakin vikoja joista kysyisin teiltä apua.

- Vaihdekeppi heiluu eteen-taakse liikettä kiihdyttäessä. Vika vai ominaisuus? Voiko jotenkin korjata vai onko vain totuttava siihen?

- Vaihteen siirto jokseenkin väljää. Meinaten sitä että kolmoselta vaihdettaessa neloselle kun vähän keskittyminen herpaantuu, niin mahdollisuus vaihtaa kolmoselta vahingossa kakkoselle suurenee.

- Kaasupolkimessa tyhjä kohta alussa. Kun poljinta painaa, niin alussa tuntuu pikkuinen tyhjä kohta ennen kuin kierrokset nousee.

Nämä ominaisuudet nyt ensimmäiseksi. Uskon että lisää tulee, mutta hoidetaan ne sitten kun sattuu kohdalle.
12
Hi, here I come again with fresh news!
This weekend we made a new up-grade on some parts, and finally we start the assembling…slowly, but started…
During the last week, I got most of the important parts to assemble the car, parts like bolts kit, rubbers kit, details for doors and some engine bay parts. I’ll make a list as lonf as we will put them on the car.
Most parts are original and the aftermaket ones are excelente quality,
Today Mr.Vitorino woke me up at 8:00 o’clock… - Hey, where are you???? - I’m sleeping…jump off the bed and come immediately to work on the car!!!! And so I did…ehehehehe

A stubborn bolt…it broke when we dissemble the engie…but Mr.Vitorino saved the day!!!
This is the resulto of the sandblast and metalization…this part is not ended yet, it will be painted with high temperature paint.This was missing part for the gearbox…New parts arrival and some care on organization!Center console up-gradeMy car is a second series from March 1971, but the previous owner changes some details, and the center console was one of them.
I bought a series II to make this up-grade to make the car as much original I can. This console is much more attractive than the other…I’m extremely happy with the final result.Even the leather pattern has small disserences…
And this is the beginning…the first part that goes to the car…the exterior chrome trims…
Mr. Vitorino cleaning them with a moisture to make them bright.

And the final result…applied on car…Hope you enjoy this weekend work…next week will have more news…we will strat with the rear end!Mika - It is...I'm really happy with the decision to restore this car...

Regards
Mário
13
Datsun-Nissan-PMC / Vs: p12 Primera -06 keskuslukko ei toimi (kuin napista9???
« Uusin viesti kirjoittanut espi Marraskuu 17, 2018, 23:11:30 »
Hhhhmmmm...

Puhutaankohan tässä nyt samast asiasta, itse vaihdoin P12 -04 koppaseen farkkuun rääkyilevän takaoven lukon pari vuotta sitten, eikä siinä tarvinut purkaa kuin ovipahvi ja muistaakseni kolme ruuvia, uusi paikalle ja kasaus...
Suurin ongelma oli keksiä miten lukossa olevan oven saa auki, kun ei toimi kahva ulkoa/sisältä.

Kyllähän se lasi saattaa olla eessä, mutta ei sitä tartte poistaa, jos se mun nakkisormillakin sain vaihdettu lasi paikallaan...
14
Datsun-Nissan-PMC / Vs: Nissan Navara automaatti
« Uusin viesti kirjoittanut arttu70 Marraskuu 17, 2018, 21:56:54 »
Onko muuten kellään Navaran suomenkielistä owners manuaalia? Lähinnä kiinnostaisi tuo että mitä tuon nelivedon kytkemisestä ja käytöstä siinä kerrotaan.
15
Ostetaan / Z20 kiertokanki
« Uusin viesti kirjoittanut MK510 Marraskuu 17, 2018, 19:19:58 »
Ostetaan Z20 moottorin ehjä kiertokanki 1 tai useampi kpl.
Osanumero 12100-N8500
Myös ehjää tai viallista koko moottoriakin voi tarjota.

0505271487
16
Datsun-Nissan-PMC / Vs: Automaatti-Almeran lämmityslaitteen säätimen valot pimeän
« Uusin viesti kirjoittanut Unissani Marraskuu 17, 2018, 17:09:56 »
Itse itselleni vastaten: oli varmaan vaan kontaktivika, koska liittimet irroitettuani ja uudelleen kytkettyäni valot palavat taas normaalisti.
17
Datsun-Nissan-PMC / Automaatti-Almeran lämmityslaitteen säätimen valot pimeän
« Uusin viesti kirjoittanut Unissani Marraskuu 17, 2018, 13:16:04 »
Potilas on Almera 1.8 Acenta automaatti, automaatti-ilmastoinnilla. Ongelma: lämmityslaitteen säätimien valot pimeänä. Tutkin sulakkeet, en kyllä löytänyt kummastakaan rasiasta palanutta sulaketta, mutta en pystynyt selvittämään myöskään sitä, minkä sulakkeen takana nuo valot ovat. Sitten avasin paneelit, mutta sieltä taas en löytänyt polttimoita, jotka tältä palstalta löytyneiden ohjeiden mukaan ovat helposti vaihdettavissa. Olisko tietäjiä hereillä?
18
Datsun-Nissan-PMC / Vs: P12 Primeran ohjaus ravistaa ajoittain
« Uusin viesti kirjoittanut mies51 Marraskuu 17, 2018, 12:32:26 »
Jos et ota vielä vetoakseleita irti, kokeile seuraavasti: Löysennä vetoakselinpään mutteria pyörän ollessa maassa, jos aiot mahdollisesti irroittaa vetoakselin. Tunkkaa eturengas ylös, rengas pois. Vipua isolla meisselillä jarrupalan ja levyn välistä tai palan ja kelkan välistä, että saat molemmat palat irti levystä. Nyt levy pyörii herkästi ja voit tuntea, jos vetonivel tai pyöränlaakeri jumittavat vaihteen ollessa vapaalla. Nyt voit kokeilla vetonivelien kuntoa muutenkin.
Kokeile jarrulevyn pyörimistä ratti suorassa, sitten kokeile ratti käännettynä, onko jotain jumitusta tai nykimistä? Jos ratti suorassa ei ole, mutta käännettynä on, vika ulommassa vetonivelessä. Jos huonoa pyörimistä on ratti suorassa, vika pyöränlaakerissa, laakeri voiteeton ruostunut (mutta sen yleensä kuulee ajossa).
Jos päädyit epäilemään vetoniveltä, ei auta kuin ottaa pois navalta. Astia alle, jos otat vetoakselin irti vaihteistosta.

Muistaa kiristää ja lukita vetoakselinpään mutteri ja polkea jarrua ennen liikkeellelähtöä.
19
Datsun-Nissan-PMC / Vs: P12 Primeran ohjaus ravistaa ajoittain
« Uusin viesti kirjoittanut shamrock Marraskuu 17, 2018, 09:56:51 »
Vetoniveliä lähtisin ekana kattomaan. Omassa P11:ssä oli tuota ravistusta etenkin pienissä nopeuksissa ajoittain. Perinteisillä testeillä en saanut mitään jurinaa tms nivelistä esiin, joten en osannut niitä ekana epäillä. Vasta kun vetari oli autosta irti ja käsin pääsi kokeilemaan, ulompi nivel ei ollut suinkaan väljä, mutta sopivasti käännellen muuttui hetkittäin huomattavan jäykäksi.
20
Myydään / Sunny N13 1.6 12V 100e.edit.
« Uusin viesti kirjoittanut 120ZZZ Marraskuu 17, 2018, 09:33:42 »
3ovinen Sunny. GA16 12v koneinen. sähkökaasarilla.Kone lähtee käymään ja voi koeajaa. Lämppärinkenno rikki,ei voi ajaa kauas.Akku puuttuu.Vasen ovi-ikkuna rikki.
On kilvissä ja leima kylmä 04/-18.Ajettu noi8n 215000km.
Hinta 100e. Kuljetus onnistuu korvausta vastaan.
o4o-5367586 ja on turussa.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10